Consulting

Het juiste advies

Het beantwoorden van ICT-vragen kost veel tijd en energie. Meer dan eens wordt het wiel opnieuw uitgevonden, ten koste van uw omzet. Wij, bij CIS Solutions, hebben een lange geschiedenis en waarschijnlijk zijn we uw vragen al eerder tegengekomen, waardoor we een adequaat antwoord kunnen geven. Kennis, expertise en pragmatisme zijn dan ook de hoekstenen van onze Consultancy unit.

Deze kennis en expertise wordt voornamelijk intern verworven door onze partnerschappen met gerenommeerde distributeurs en fabrikanten. Wij blijven echter onafhankelijk, simpelweg omdat wij vinden dat u moet kunnen kiezen. Wij analyseren uw wensen en eisen met betrekking tot CIS. Op basis hiervan kunnen we beginnen met ons integraal architectuuradvies dat uw bedrijfsbehoeften begrijpt alsook met de opmaak van een op maat gemaakt ontwerp, afgestemd op uw specifieke CIS-configuratie. Wij adviseren u om de juiste turn-key keuzes te maken en staan tot uw dienst bij de realisatie en implementatie.

Wij kunnen u helpen bij het analyseren en evalueren van uw huidige installatie, het voorbereiden van nieuwe projecten, het kiezen van de juiste technologieleverancier en nog veel meer. Samen met u zoeken we de meest geschikte oplossing, waarbij we de beste technologie,die op de markt beschikbaar is, samenbrengen om een eenvoudige en praktische oplossing uit te tekenen, die uw bestaande CIS-infrastructuur maximaliseert en kosten bespaart. In het kader van deze analyserende en voorbereidende audits kan CIS Solutions u bijstaan met :

  • migratieplannen,
  • veiligheid,
  • inventarisatie,
  • CIS bedrijfsoptimalisatie ,
  • kostenbesparing,
  • continu├»teit,
  • specificaties en lastenboeken.

In het kader van netwerk- en infrastructuuraudits bieden wij u altijd een kleine gratis analyse van uw netwerk en infrastructuur. Indien u op dat moment verkiest om met ons te blijven samenwerken, helpen wij u graag verder op weg.


We willen het graag goed doen, meteen.